Uudised

Algas üle-eestiline ettevõtlusnädal “Muutuste aeg 2.0”

30. septembrist kuni 6. oktoobrini toimub üle-eestiline ettevõtlusnädal, mille tänavune teema on „Muutuste aeg 2.0“. Nädala jooksul leiavad aset erinevad koolitused, infopäevad ja arutelud, mis on suunatud nii alustavatele kui ka kogenud ettevõtjatele. Enamik sündmustest on osalejatele tasuta.

Ettevõtlusnädal on Eesti suurim iga-aastane ettevõtlussündmus, mida on korraldatud juba 19 aastat järjest. Selle taga seisavad maakondlikud arenduskeskused, kelle eesmärk on edendada ettevõtlust ja ettevõtlikkust kogu Eestis. Tänavune teema „Muutuste aeg 2.0“ rõhutab, et edukas ettevõtlus nõuab kohanemisvõimet, uuendusmeelsust ja valmisolekut muutusteks. Keskendutakse olulistele märksõnadele nagu strateegiline planeerimine, digitaliseerimine, laienemine uutele turgudele, jätkusuutlik ettevõtlus, paindlikkus, õppimine ja koostöö. Paljud ettevõtlusnädala sündmused toimuvad veebipõhiselt, võimaldades huvilistel osaleda kogu Eestist.

Sündmuste eesmärk on jagada kogemusi, tutvustada tulevikutehnoloogiaid ja inspireerida osalejaid viima ellu oma ideid. Ettevõtlusnädala sündmustele on oodatud nii täiskasvanud kui ka noored, kes tunnevad huvi ettevõtluse vastu.

Kuigi enamik koolitusi ja arutelusid on tasuta, on osalemiseks vajalik eelregistreerimine.
Programmiga saab maakondade kaupa tutvuda ja sündmustele registreeruda: ettevotlusnadal.ee.

Ettevõtlusnädalat koordineerib Maakondlike Arenduskeskuste võrgustik ja viiakse ellu Euroopa Liidu toel.