23.-30. oktoobril toimub esimest korda Hiiumaa restoranide nädal. Nädala jooksul kutsuvad üheksa aastaringselt avatud Hiiumaa toidukohta maitsma just selleks nädalaks valminud erimenüüd.
„Restoranid teevad Hiiumaa restoranide nädala puhul ekstra menüüd, annavad kokkadele võimaluse fantaasial lennata kasutades võimalikult palju metsast, merest ja aiast saadud tooraineid ja ootavad kõike seda proovima,” ütles Hiiumaa restoranide nädala idee autor André Abner.
„Soov on sügisesel koolivaheajal pakkuda häid kohalikke maitseid ning kummutada müüt, et Hiiumaalt augusti viimase praamiga lahkuja kustutab tuled,” ütles Hiiumaa restoranide nädala eestvedaja Sigrid Valter. Korraldajad loodavad, et algatusest saab tore traditsioon.
Kindlasti tuleks seega oktoobri viimasel nädalal seada sammud järgmistesse Hiiumaa söögikohtadesse: Kohvik Gahwa, iiUmekk Resto & külalistemaja, Šampanjabaar ja resto Kork, Linnumäe, Mamma Mia, Pritsumaja Resto, Rannapaargu, Roograhu marina ja Kohvik RUUDI. Nädala jooksul saab igal hommikul ülevaate päeval toimuvast Facebooki lehel Hiiumaa restoranide nädal.
Hiiumaa on oma suvist populaarsust kahel viimasel aastal siseturul tõestanud, mistõttu on õige hetk kutsuda külastajaid avastama saart ning tema võlu ka väljapool suvehooaega. Ettevõtmise idee autor on André Abner. Eestvedajad on Andre Šampanjabaar ja resto Kork ja Sigrid Elamuskeskus Tuuletorn Kohvik „Ruudi”, kes soovivad kõigile meeldivaid maitseelamusi!
Hakka kindlasti järgima Facebooki lehte Hiiumaa restoranide nädal. Nii jõuab sinuni kõige värskem info!
Jaga enda kogemust kasutades teemaviidet #hiiumaarestoranidenädal ja #visithiiumaa
Lisainfo:
André Abner +372 5152623
Sigrid Valter +372 5081341