september, 2022

21sept09:3016:45Alustava ettevõtja baaskoolitus

Aeg

09:30 - 16:45

Koht

veebikeskkond Zoom

Ürituse info

Alustava ettevõtja baaskoolitus annab vajalikud alusteadmised potentsiaalsetele ja alustavatele ettevõtjatele ning loob oskused oma ettevõtte asutamiseks ja ettevõtlusega tegutsemiseks.

Antud koolitus toimub kahe maakonna koostöös. Eelkõige ootame koolitusele inimesi Hiiu ja Ida-Viru maakondadest. Vabade kohtade olemasolul saame koolitusele vastu võtta huvilisi ka mujalt Eestist.

Koolitus toimub 8 päeval (kokku 64 akadeemilist tundi) ning koolituse mahule lisanduvad iseseisvad kodused tööd.

Koolituse käigus saab kaardistatud kõikide osalejate ärimudel, valmib äriplaan ja tegevuskava, mis on heaks abivahendiks ettevõtte asutamisel ja arendamisel. Osalejad saavad esmase teadmise tööriistadest, mida kasutada ettevõtluse alustamisel ning soovitused koolitajatelt enda äriidee arendamist puudutavates küsimustes.

Alustava ettevõtja baaskoolitus täidab Töötukassa ettevõtluskoolituse nõudeid ja sobib Töötukassa ettevõtlusega alustamise toetuse taotlemiseks.

SIHTGRUPP: alustav ettevõtja (eraisik või hiljuti ettevõtlusega alustanud inimene). Koolitusgrupi suurus on minimaalselt 12 ja maksimaalselt 20 osalejat.

KOOLITUSKOHT: veebikoolitus Zoom keskkonnas

KUUPÄEVAD: 21.09; 28.09; 05.10; 12.10; 19.10; 26.10; 01.11; 09.11. Kõik koolitused algavad igal päeval kell 9:30 ning lõpevad orienteeruvalt 16:45.

I moodul (2 päeva): Strateegiline planeerimine. Ärimudel
II moodul (2 päeva): Turundus ja müük
III moodul (2 päeva): Finantsjuhtimine ja -planeerimine
IV moodul: Juhtimine (1 päev). Äriplaanide esitlused (1 päev)

OSALEMINE: eelregistreerumisega, kuni 14.09.2022. https://bit.ly/3pqxxpi

OSALUSTASU: 25 eurot+km

KOOLITAJAD: Maili Kallaste, Jana Gaškova, Siiri Einaste, Kaido Pajumaa

Maili Kallaste
Tartu Ärinõuandla ettevõtluskonsultant, ettevõtja, TÜ turundusmagister

Mul on 12-aastane ettevõtluskonsultandi töö kogemus maakondlikes arenduskeskustes ja mikroettevõtete arendamisega olen tegelenud aastast 2007. Lemmik-teemaks on turundus, sh brändi loomine, toote ja teenuse arendamine. See valdkond on meeletult põnev ja nii nüansirikas, et parimal aastal olen turule saanud tuua ca 9 uut toodet. Igapäevaselt aitan alustavatel ettevõtjatel kaasa nende ideede arendamisel äriideeks ning kindlasti on väljakutseks panustamine Riigi Tugiteenuste Keskuse starditoetuste eksperthindamisse.

Siiri Einaste
Majanduskoolituse OÜ juhataja, konsultant ja koolitaja

Oman töökogemust raamatupidamises, finants- ja projektijuhtimises, erinevate toetuste taotlemises ja toetustaotluste menetlemises, äriplaanide koostamises, eksperdina tööhõiveprojektides ning mitmetes avaliku-, mittetulundus- ning erasektori koostööprojektides. Koolitaja- ja nõustamiskogemused alates aastast 1995 ja on läbinud andragoogi (täiskasvanute koolitaja) koolitusprogrammi ja omab NLP Practitioner sertifikaati.

Kaido Pajumaa
Motivaator.ee asutaja, juht ja koolitaja

Koolitaja teekond sai alguse 2009. aastal ja kuigi algselt keskendusin rohkem motivatsioonikoolitusele, sain mõne aastaga selgust, et ettevõtete probleemid ei ole sageli töötajate madalast motivatsioonist, vaid vähesest meeskonnatundest ja nõrgast juhtimisest tingitud. Sellest tulenevalt hakkasin üha enam otsima viise ka meeskondade ja juhtimise tõhustamiseks, millele täna eelkõige keskendunud olen. Tuginen palju viimase dekaadi uuringutele psühholoogias, juhtimises ja motivatsioonis, aga ka intuitiivsele tunnetusele, mis aitavad muuta koolitused praktiliseks, kaasavaks ja rakendatavaks. Äripäev annab igal aastal välja Eesti juhtide ja personalijuhtide poolt valitud “Aasta Parima Koolitaja” tiitli. Mul on au olnud nimetatud tiitel saada 2 aastat järjest – aastatel 2016 ja 2017.

Jana Gaškova
Turunduskooli Paprika asutaja ja koolitaja

15 aastase turundaja ja 7 aastase koolitaja kogemusega. „Aasta Koolitaja 2020“ tiitli nominent. www.paprika.ee

 

Koordinaator: Angela Koit, e-post angela.koit@hiiumaa.ee, tel 372 5041337.

Alustava ettevõtja baaskoolituse ellu viimist toetab Euroopa Regionaalarengu Fond.

Ole kursis oluliste uudistega!

Vali just endale huvipakkuvad infokirjad

Kasutame küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust meie veebisaidil. Seda veebisaiti sirvides nõustute küpsiste kasutamisega.
X
X